ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Απεντόμωση

Καθαρισμοί χώρων parking
Καθαρισμοί χώρων parking

Ο έλεγχος και η καταπολέμηση των εντόμων που δημιουργούν προβλήματα και εστίες μόλυνσης στα κτίρια, εγκυμονώντας κινδύνους για το προσωπικό, τους επισκέπτες αλλά και το περιβάλλον, αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Καθώς τα έντομα είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών και συνδέονται με άσθμα, δερματίτιδες, αλλεργικές αντιδράσεις και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, η απεντόμωση κρίνεται απαραίτητη, ιδίως σε χώρους όπου βρίσκονται παιδιά και ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες.

Ενδεικτικά, τα έντομα χωρίζονται σε, έρποντα βαδιστικά (κατσαρίδα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, αράχνες, τσιμπούρια, ψείρες, μυριάποδα, εκατοντάποδα, σκορπιός, τερμίτες, σαράκι) και ιπτάμενα  (κουνούπια, μύγες, δροσόφυλλο, σκώρος, σφήκα).

Η συχνότητα εφαρμογών μέσα στο έτος ποικίλει, ανάλογα με το εύρος της προσβολής και του χώρο στον οποίο διεξάγεται η απεντόμωση, πχ για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος συχνότερες εφαρμογές από οικίες ή γραφεία. Η συχνότητα καθορίζεται σε συνεργασία με τον υπεύθυνο επιστήμονα και τον ενδιαφερόμενο.

Στην Facility Management Best Cleaning μέριμνά μας είναι η πρόληψη, η καταπολέμηση και ο έλεγχος των πληθυσμών των εντόμων σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με πρωταρχικό στόχο την προσωπική σας ασφάλεια, κάνοντας χρήση πάντα πιστοποιημένων σκευασμάτων, φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Εξασφαλίζουμε έτσι την αντιμετώπιση του προβλήματός σας με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό υπό τον έλεγχο πεπειραμένου επιστήμονα γεωπόνου παρέχοντας παράλληλα και την απαραίτητη πιστοποίηση για την διενεργηθείσα εφαρμογή.

Καλέστε μας τώρα για μία επίσκεψη και δωρεάν εκτίμηση στον χώρο σας από το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας.

To bestcleaning.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This