ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Απολύμανση

Καθαρισμοί χώρων parking
Καθαρισμοί χώρων parking

Στη Facility Management Best Cleaning γνωρίζουμε καλύτερα απ΄ τον καθένα τη σημασία της σχολαστικής καθαριότητας. Μέσω της απολύμανσης, η οποία αποτελεί ιδανικό συνεπακόλουθο, στοχεύουμε στην καταστροφή όλων των παθογόνων παραγόντων που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία.

Προσφέρουμε εξειδικευμένες εφαρμογές απολύμανσης με σκοπό την καταπολέμηση ιών, βακτηρίων, μικροβίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών, επιτυγχάνοντας μείωση του ιικού  και μικροβιακού φορτίου, με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, φιλικά και με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Με τη χρήση εξελιγμένων μεθόδων και σύγχρονων φαρμάκων, που σέβονται τη Δημόσια Υγεία και τους Κανονισμούς των αρμόδιων φορέων και Υπουργείων, εξασφαλίζουμε την αντιμετώπιση του προβλήματος σας με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, ελεγχόμενο από πεπειραμένο επιστήμονα γεωπόνο, που παρέχει την απαραίτητη πιστοποίηση για την εφαρμογή που διενεργείται.

Καλέστε μας τώρα για μία επίσκεψη και δωρεάν εκτίμηση στον χώρο σας από το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας.

To bestcleaning.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This