ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Απώθηση Πτηνών

Καθαρισμοί χώρων parking
Καθαρισμοί χώρων parking

Λόγω έλλειψης φυσικών εχθρών και πληθώρας τροφής, στις οργανωμένες αστικές περιοχές τα περιστέρια πολλαπλασιάζονται εύκολα, εγκυμονώντας με την παρουσία τους αρκετά προβλήματα και κινδύνους.

Η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού περιστεριών, δημιουργεί όχι μόνο αισθητικό πρόβλημα, αλλά και εστίες μόλυνσης από τα περιττώματα τους, που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στη Δημόσια Υγεία. Πιο συγκεκριμένα, τα περιστέρια αποτελούν φορείς κορέων, ψειρών, ακάρεων, τσιμπουριών, αλλά και μικροοργανισμών που μπορούν να μεταδώσουν σαλμονέλα, ασθένειες των πνευμόνων, εγκεφαλίτιδες, χλαμυδίωση κ.α. Ως εκ τούτου, η Απώθηση Πτηνών είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη πρακτική, τόσο για λόγους αισθητικής όσο και για λόγους υγείας.

Επιπροσθέτως, μπορούν να προκληθούν σημαντικές διαβρώσεις και καταστροφές σε μαρμάρινες και μεταλλικές επιφάνειες, όπως μπαλκόνια, περβάζια παραθύρων, στέγες λόγω των περιττωμάτων τους. Ιδιαίτερα προβλήματα δημιουργούνται, όταν κάνουν τις φωλιές τους σε σημεία που δεν είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, σημεία δύσκολα εφόσον εγκατασταθούν, όπως κεραμοσκεπές, εξαερισμούς και φωτοβολταϊκά πάνελ. Μεγάλης κρισιμότητας αποτελεί η παρουσία τους σε συστήματα εξαερισμού καθώς μέσω αυτών διευκολύνεται η μετάδοση μολύνσεων εσωτερικά των κτηρίων.

Στην Facility Management Best Cleaning χρησιμοποιούμε εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους απώθησης των πτηνών που δεν επεμβαίνουν στην αισθητική του χώρου και είναι ασφαλείς για τα πτηνά χωρίς να προκαλούν τραυματισμούς σε αυτά.

Καλέστε μας τώρα για μία επίσκεψη και δωρεάν εκτίμηση στον χώρο σας από το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας.

To bestcleaning.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This