ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Πλύση κυλιόμενων σκαλών & διαδρόμων

Η Facility Management Best Cleaning αναλαμβάνει τον καθαρισμό με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, κάθε τύπου κυλιόμενης σκάλας.

1. Στο πρώτο στάδιο, σύστημα από βούρτσες που περιστρέφονται σε αντίθετη φορά και με 900 στρ/min, αποσπούν την ξηρά σκόνη και κάθε στερεό ρύπο από την επιφάνεια και τον περισυλλέγουν στον ενσωματωμένο αναρροφητήρα.

Πλύση κυλιόμενων σκαλών, διαδρόμων

2. Στο δεύτερο στάδιο, τα ακροφύσια απελευθερώνουν ειδικό χημικό διάλυμα (ειδικά μελετημένο, ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα στα μηχανικά μέρη των κυλιόμενων σκαλών, τα οποία μπορεί να είναι κατασκευασμένα από πληθώρα διαφορετικών υλικών, λάστιχο, πλαστικό, μέταλλο). Στη συνέχεια το διάλυμα περισυλλέγεται και πάλι στον ενσωματωμένο αναρροφητήρα.

3. Στο τρίτο στάδιο, ελέγχεται η σκάλα για τυχόν δύσκολα σημεία τα οποία καθαρίζονται επιμελώς, με τη χρήση ειδικής βούρτσας.

Τέλος, το μηχάνημα διαθέτει σύστημα αυτόματης ευθυγράμμισης με τον εκάστοτε τύπο κυλιόμενης σκάλας (απόλυτη εφαρμογή στο πέλμα).

Η χημική δράση του διαλύματος σε συνδυασμό με την δράση της βούρτσας, καθαρίζει αποτελεσματικά γράσο και στερεούς ρύπους που επικάθονται σε αυλάκωση.

Έτσι οι κυλιόμενες σκάλες δείχνουν καινούριες, αφήνοντας την καλύτερη εντύπωση στους πελάτες μας, για τούς οποίους αποτελεί συχνά ένα από τα πρώτα πράγματα που θα συναντήσουν στον χώρο.

To bestcleaning.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This